SimOnlyDiscount > Blog >

De Ben prijsbewust weken zijn gestart!

SimOnlyDiscount

Ben jij je nog aan het oriënteren op een nieuwe sim only provider? Dan heeft sim only provider Ben goed nieuws voor jou! Bij de provider lopen momenteel de prijsbewust weken. Wat dit inhoud? Je krijgt bij de hoogste databundels 500MB tot 1500MB extra data voor eenzelfde prijs. Zo is de ruimste bundel geen 5000MB, maar 6500MB!

De Ben prijsbewust weken

Wat zijn de Ben prijsbewust weken?

Ben heeft momenteel een verhoging van de databundels lopen. Zo is de 1000MB bundel verhoogd naar 1500MB en de 2500MB databundel geeft je 3500MB data. Uiteraard is de prijs wel gelijk gebleven! Maak je niet veel gebruik van data en ben je meer een beller? Dan is er voor jou ook goed nieuws! Kies je voor een onbeperkt minuten/sms abonnement, dan krijg je €2,50 korting. Zo kun je dus al onbeperkt bellen mét 500MB data voor maar 8 euro in de maand (2 jaar).

Over sim only provider Ben

Ben is een van de bekendste én voordeligste sim only providers van Nederland. Standaard kun je bij Ben gebruik maken van 3G internet, via het netwerk van T-Mobile. Toch liever 4G? Geen probleem, dat kan voor 1 euro per maand extra. Studeer je nog? Dan is het goed om te weten dat je bij Ben korting kunt krijgen. Dit heeft studentenkorting. Je hoeft dan geen aansluitkosten te betalen en krijgt ook nog eens gratis 4G. Mooi meegenomen, toch?

Als klant van Ben heb je veel om uit te kiezen. Zo zijn er de maandelijks opzegbare sim only abonnementen en de tweejarige abonnementen. Bij Ben is het mogelijk om een abonnement af te sluiten zonder data of onbeperkt bellen. Er worden een drietal belbundels gehanteerd. 100 minuten, 300 minuten en het onbeperkt bellen.