SimOnlyDiscount > Providers >

Ben


Ben je op zoek naar lage maandelijkse kosten en toch beschikken over veel voordelen? Dan is een sim only abonnement van Ben wat je zoekt. Je betaald bij Ben alleen voor de gekozen belbundel en databundel. Niet voor een dure extra telefoon.

Zelfstandig bepaal je de hoogte van je Ben sim only abonnement. Je kan er zelfs voor kiezen of je wel, of geen gebruik wenst te maken van 4G. Deze dienst bied Ben aan via het snelle T-Mobile 4G-netwerk. Zo beschik je dan ook over een stabiel, snel netwerk.

Ben heeft sim only abonnementen voor alle type gebruikers. Of je nu veel of weinig belt, er is altijd een abonnement dat daarop aansluit. Merk je dat je toch meer verbruikt dan je dacht? Geen probleem, je kan dit eenvoudig zelf aanpassen bij Ben.

Via SimOnlyDiscount sluit je eenvoudig een Ben sim only abonnement af. Je krijgt dan de simkaart thuisgestuurd en kan meteen aan de slag.

Ben

Alle sim only aanbiedingen van Ben


Ben: geschiedenis


Klantenservice

0900-0401405 (35 cent per gesprek)

Website

Bestaat sinds

februari 1998

Gemiddeld bedrag per maand

€ 11,17


Ben: specificaties


Netwerk

T-Mobile

Data types

Edge, 2G, 3G en 4G

Internetsnelheid (max)

25 Mb/s

4G

Ja

WiFi hotspots

Nee

Afrekening

Per minuut

Abonnement bijstellen

Omhoog

Bel limiet instellen

Nee

Data limiet instellen

Nee

Vakantiebundels

Nee

Provider app

Ja

Nummerbehoud (gratis)

Ja

Klantenservice (gratis)

Nee

Opzegtermijn

1 maand

Factuur datum

20ste van de maand


Ben: informatie


In 1998 werd Ben actief op de markt voor telefonie aanbieders in Nederland. De provider werd in 2002 overgenomen door T-Mobile International. T-Mobile werd toen de volledige eigenaar van Ben. De provider is een zelfstandig onderdeel geworden van de grote provider T-Mobile en het maakt dus ook gebruik van het netwerk van T-Mobile.

Voordelen van Ben

Ben biedt abonnementen aan die lage maandelijkse kosten maar toch veel voordelen hebben. Bij Ben betaal je bij een sim only abonnement alleen voor de databundel die je hebt gekozen en niet voor de dure extra telefoon.

De hoogte van de databundel kan je zelf instellen. Je kan er voorkiezen of je wel of niet gebruik wil maken van de 4G optie. Dit is extra snel en stabiel internet dat aangeboden wordt via het T-Mobile 4G-netwerk.

Alle typen gebruikers vinden een Ben-abonnement dat bij hen past. Bel je veel of juist heel weinig? Het maakt niet uit, bij Ben vind je wat aansluit op jouw wensen. Wanneer je jouw eigen gebruik wat te laag hebt ingeschat is er ook geen probleem. Je kunt zelfstandig ten alle tijden je Ben sim only abonnement aanpassen.

Via de website van SimOnlyDiscount sluit je gemakkelijk een sim only abonnement af bij Ben. Je krijgt de simkaart binnen enkele dagen bij jouw thuis gestuurd en dan kun je er meteen gebruik van maken.

Ben sim only: de netwerkspecificaties

Het netwerk van Ben heeft een internetsnelheid van maximaal 25 Mb per seconde. De datatypes dat het ondersteunt zijn: Edge, 2G, 3G en 4G. Raadpleeg van tevoren wel even of jouw telefoon ook geschikt is voor deze ultra snelle 4G verbinding van Ben. Sommige toestellen zijn helaas (nog) niet geschikt voor 4G verbinding. Het netwerk heeft helaas geen WiFi-hotspots.

Kosten & bundel's van de Ben sim only aanbiedingen

Zoals eerder genoemd berekend Ben jouw belkosten aan de hand van hoe veel minuten je gebeld hebt. Wanneer je over je bundel gaat, zullen de extra kosten ook berekend worden met een afronding op de minuut. Gebeurt het iets te vaak dat je over je bundel gaat? Je kunt dan je de bundel van je abonnement aanpassen. Je kunt ervoor kiezen om de bundel omhoog bij te stellen. Houd wel altijd zelf goed in de gaten wat je verbruikt want bij Ben kun je geen bel- of datalimiet instellen. De maandfactuur van de kosten die je gemaakt hebt bij Ben zal altijd op de 20ste bij jou verschijnen. Wanneer je op vakantie gaat hoef je geen vakantiebundel meer aan te schaffen bij Ben aanschaffen. Eerder was dit wel mogelijk, maar je bundel is tegenwoordig namelijk ook geldig in het buitenland. Zo kun je fijn familie en vrienden op de hoogte houden van de mooie tijd die je hebt in het buitenland. Tip: check wel even goed de precieze voorwaarden hiervoor. Het kan namelijk zo zijn dat er wel een limiet aan zit.

De Ben klantenservice

De provider Ben heeft een eigen app. Hierin kun je je verbruik en je facturen bijhouden, abonnementen verlengen en wijzigingen doorvoeren of aanvragen. Ook kun je bij verlies van je telefoon je simkaart hier blokkeren en een nieuwe simkaart aanvragen. Als je vragen hebt over de service of abonnementen van Ben kun je altijd terecht bij de klantenservice van de provider. Deze klantenservice is te bereiken op het nummer: 1200 of 0900 – 04 01 405. Bellen met de klantenservice is helemaal gratis wanneer je met je Ben abonnement belt. Op verschillende social media kanalen van Ben kun je ook terecht met vragen, opmerkingen of klachten. Je vindt Ben op Facebook, Twitter en ‘mijn Community’. Dit laatste is een eigen pagina van Ben waar je vragen kunt stellen en anderen kunt helpen. Ook kun je op de website van Ben veel nuttige informatie vinden over allerlei relevante zaken.

Ben sim only opzeggen

Wil je graag je Ben sim only abonnement opzeggen? Dat kan op elk moment. Houd er wel rekening mee dat je één maand opzegtermijn hebt. Na deze maand ben je helemaal van het abonnement af en kun je wellicht je huidige nummer gebruiken voor een ander abonnement.