SimOnlyDiscount >

Sim only aanbiedingen


Op deze pagina staan speciaal voor jou de meest voordelige sim only aanbiedingen en sim only acties. Naast bekende aanbiedingen vind je hier ook onbekende aanbiedingen die niet bij de sim only provider zelf op de website aangeboden worden.

SimOnlyDiscount houdt de aanbiedingen nauwlettend in de gaten, waardoor de website altijd up-to-date is met de meest recente sim only acties. Dit kan jou veel geld besparen. In 2018 bestaan steeds meer bundels uit onbeperkte belminuten en databundels.

Sim only acties en sim only aanbiedingen
Sim only aanbiedingen en acties, hoe werkt het?

Wist je dat bijna iedere provider wel speciale Sim Only aanbiedingen heeft? Deze abonnementen hebben vaak hoge bundels voor lage prijzen, super voordelig dus. Deze kortingen kan je vaak helaas niet vinden als je op de website zoekt van de provider zelf. Deze sim only acties zijn alleen verkrijgbaar via specifieke actielinks. Als je deze links vindt, bijvoorbeeld op het internet, de televisie, radio of in een tijdschrift, is het niet mogelijk om meerdere bundels onder elkaar te zetten. Dit maakt het erg lastig om te achterhalen welke geldige acties er zijn en welk abonnement het meest voordelig is. Deze speciale bundels zijn echter wel veel voordeliger dan de reguliere sim only abonnementen. SimOnlyDiscount helpt jou graag en zet daarom deze voordelige sim only abonnementen op een pagina onder elkaar, zodat jij snel en gemakkelijk kunt vergelijken welk abonnement het meest aantrekkelijk voor jou is.

Sim only aanbiedingen met korting

Niet iedereen koopt een telefoon met een bijbehorend abonnement bij één provider, omdat het in de meeste gevallen veel kosten bespaard om een sim only abonnement te nemen. Providers bieden vaak wel aanbiedingen aan, maar dit betreft meestal een korting voor een bepaalde periode en hierna betaal je gewoon de reguliere prijs. Of er zijn kleine lettertjes die het abonnement uiteindelijk helemaal niet meer zo aantrekkelijk maken. Gelukkig zijn er ook providers die gedurende het hele abonnement kortingen aanbieden. Het kan alleen veel tijd kosten om op zoek te gaan naar deze aanbiedingen en een sim only abonnement te vinden die bij jouw mobielgebruik past. SimOnlyDiscount doet dit zoekwerk voor jou. Op deze manier bespaar je tijd en geld voor andere leuke dingen.

Sim only acties: kortingen met onbeperkt bellen

Tegenwoordig bieden steeds meer providers bundels met ‘onbeperkte’ belminuten en smsbundels aan. Toch krijg je soms een relatief kleine belbundel bij deze abonnementen, waardoor je aan het eind van de maand alsnog hoge kosten kunt maken. Sommige providers proberen hiermee wat extra’s te verdienen bovenop de aanbiedingen. Het is daarom belangrijk om goed naar de voorwaarden te kijken wanneer je een abonnement afsluit, want onbeperkt is niet altijd onbeperkt.

Sim only aanbiedingen met veel bundelvoordelen

Pas sinds de afgelopen jaren gebruiken steeds meer providers dit soort abonnementen. Het kan dus heel goed dat jij hier tot dusver nog nooit van gehoord had. Grotere providers bieden een nieuwe vorm van korting aan, namelijk hoe meer producenten jij als klant afneemt van dezelfde provider, des te meer korting je op iedere maandelijkse rekening ontvangt. Het kan dus aantrekkelijk zijn om bijvoorbeeld een sim only abonnement af te sluiten bij dezelfde provider als waar jij een internetabonnement hebt afgesloten.

Sim only acties vergelijken

Als je een nieuw sim only abonnement aan wilt schaffen is het belangrijk om na te gaan of je een voorkeur hebt voor een specifieke provider. Sommige mensen hebben namelijk met een bepaalde provider beter bereik in huis of juist een negatieve ervaring met een andere provider.

Op SimOnlyDiscount is voor iedere sim only provider een pagina aangemaakt. Hierop vind je de meest belangrijke gegevens rondom abonnementen bij de desbetreffende provider en de huidige aanbiedingen. Weet je precies wat je verbruikt per maand? Dan kan je dit invoeren en krijg je direct het meest geschikte abonnement.

Sim only aanbiedingen: handig om te weten

Vaak worden de prijzen van sim only abonnementen goedkoper naarmate je het abonnement voor een langere periode afsluit. Stel je zoekt een aanbiedingen voor een korte periode, kan deze dus minder voordelig zijn. Daarnaast kunnen lopende acties en prijzen voor sim only abonnementen iedere dag veranderen, wacht daarom niet te lang. Kom je er niet helemaal uit? Neem contact op met de klantenservice van SimOnlyDiscount.

SimOnlyDiscount: contact

Heb je een vraag? Bij “veelgestelde vragen” staan de meest voorkomende vragen, waardoor jij snel kunt kijken of het antwoord op jouw vraag er al tussenstaat. Staat je vraag er niet tussen of wil je liever een medewerker spreken? Dan kan je op werkdagen bellen naar de klantenservice 076 201 0015 of een e-mail sturen naar support@simonlydiscount.nl.

Laatst bijgewerkt: 22 mei 2024, beoordeelt met een 9.8 door 418 mensen