SimOnlyDiscount > Providers >

Simyo


Simyo is een sim only provider die sim only abonnementen aanbiedt die voor alle soorten gebruikers geschikt zijn. Ben je een grote of kleine gebruiker? Simyo heeft een bijpassend abonnement! Simyo abonnementen kunnen iedere maand worden bijgesteld zodat je bundel met je wensen kan meegroeien en altijd bij je past.

Simyo is een onderdeel van KPN en daarom maak je gebruik van het meest stabiele telecom netwerk van Nederland! Simyo abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en de klantenservice staat snel voor je klaar als je een vraag hebt over je abonnement.

Alle gesprekken en sms-berichten binnen Nederland vallen binnen je Simyo-bundel, of je nou naar een mobiel of vast nummer belt. Ook is er een vast tarief wanneer je buiten je bundel belt en kom je dus niet voor onverwachte verassingen te staan.

Via SimOnlyDiscount is een Simyo sim only abonnement makkelijk af te sluiten. Als je op SimOnlyDiscount besteld wordt je simkaart thuisgestuurd en is deze bij ontvangst klaar om gebruikt te worden.

Simyo

Alle sim only aanbiedingen van Simyo


Simyo: geschiedenis


Klantenservice

0800-8007

Website

Bestaat sinds

mei 2005

Gemiddeld bedrag per maand

€ 10,00


Simyo: specificaties


Netwerk

KPN

Data types

Edge, 2G, 3G en 4G

Internetsnelheid (max)

20 Mb/s

4G

Ja

WiFi hotspots

Nee

Afrekening

Per minuut

Abonnement bijstellen

Omhoog en omlaag

Bel limiet instellen

Nee

Data limiet instellen

Nee

Vakantiebundels

Nee

Provider app

Ja

Nummerbehoud (gratis)

Ja

Klantenservice (gratis)

Ja

Opzegtermijn

1 maand

Factuur datum

29ste van de maand


Simyo: informatie


Simyo is een Nederlandse telecomprovider en biedt sim only abonnementen aan. Simyo is onderdeel van KPN, en daarom maak je met een Simyo abonnement gebruik van het grootste en meest betrouwbare telecomnetwerk van Nederland! Simyo vindt het belangrijk dat jij de baas blijft over je eigen abonnement, en daarom kan jij je eigen abonnement iedere maand aanpassen (naar boven of beneden). Ook heeft Simyo een app waarmee je kunt checken hoeveel MB’s, minuten en sms’jes je al hebt verbruikt in een maand. Ook kan je in de Simyo app meteen zien wat de gevolgen zijn voor je maandelijkse factuur als je je abonnement aanpast. Kortom, jij bent de baas over je eigen abonnement.

Simyo heeft enorm veel opties waaruit je kan kiezen als je een sim only abonnement gaat samenstellen. Zo kan je zelf je contracttijd, datatype en hoeveelheid GB’s, sms’jes en belminuten kiezen. Bij Simyo kun je kiezen uit de datatypes ‘edge’, 2G, 3G en 4G. Aan 4G internet zijn geen extra kosten verbonden bij Simyo! Daarnaast is de maximale internetsnelheid van een Simyo-abonnement 20Mb/s. Simyo biedt verschillende abonnementen aan met verschillende contracttijden. Er zijn contracten van 1 maand of van 12 maanden. Ook biedt Simyo eenmalige abonnementen aan, waarbij je eenmalig een aantal extra GB’s of belminuten koopt (de 0-maand contracten). Naast de verschillende contracttijden kun je bij Simyo ook kiezen hoeveel MB’s, belminuten en Sms’jes je per maand nodig hebt. En Simyo biedt binnen een sim only abonnement extra opties aan zoals onbeperkt Sms’en voor maar €1 extra per maand.

Het Simyo sim only abonnement

Omdat Simyo wil dat klanten de volledige controle houden over hun eigen abonnement, is een Simyo abonnement maandelijks bij te stellen, omhoog én omlaag! Ook betaal je bij Simyo een vast bedrag per minuut wanneer je buiten je bundel treedt, zodat je nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Bovendien biedt Simyo kosteloos nummerbehoud aan bij overstap naar een Simyo abonnement. Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar of bij te stellen. Ook handig om te weten: Simyo stuurt iedere maand de 29ste de factuur op en Simyo-abonnementen kosten gemiddeld zo’n €17,53 per maand.

De simkaarten van Simyo zijn de 3-in-1 NFC-simkaarten. Uit het frame van een 3-in-1 NFC-simkaart kun je drie soorten simkaarten drukken: een normale simkaart, een micro-simkaart of een nano-simkaart. Door de 3-in1 techniek is de simkaart geschikt is voor iedere telefoon! Ook kan met de NFC-chip in de simkaart mobiel worden betaald en worden ingecheckt in het openbaar vervoer. Wanneer je een Simyo abonnement besteld via SimOnlyDiscount wordt je simkaart via PostNL verstuurd en heb je deze binnen 3 werkdagen in huis. De simkaart is klaar voor gebruik wanneer hij bij je binnenkomt.

Daarnaast biedt Simyo ook kortingen aan op je sim only abonnement. De Simyo vriendendeal is er voor Simyo gebruikers die zo tevreden zijn met Simyo, dat ze Simyo aan iedereen aanbevelen. Simyo klanten die vrienden uitnodigen om ook klant te worden bij Simyo, kunnen zo korting verdienen. Wanneer je klant bent van Simyo krijg je een persoonlijke link. Als jouw vrienden of familie een Simyo abonnement afsluiten via jouw link, krijgen jij én de nieuwe klant €10 voordeel op je Simyo sim only abonnement!

De Simyo klantenservice

Simyo is erg gericht op tevreden klanten, en doen er alles aan klanten te helpen. Deze klantgerichte houding van Simyo zorgt voor tevreden klanten, die de klantenservice van Simyo met een 7,8 waarderen. De klantenservice van Simyo is te bereiken via 0800-8007, mocht je ooit een vraag hebben over je abonnement. Simyo kan ook worden bereikt via Twitter, Facebook en het Simyo-forum.

Het enthousiaste team van de Simyo klantenservice staat altijd klaar voor klanten en helpt graag met vragen. Deze inzet van het Simyo team werpt zijn vruchten af want we hebben veel tevreden klanten en Simyo is de afgelopen jaren vaak in de prijzen gevallen. Simyo is door de Consumentenbond al 11x op een rij uitgeroepen tot beste mobiele provider van Nederland. Dit komt door het betrouwbare KPN netwerk waar Simyo dus deel van uitmaakt. Daarnaast is Simyo ook in de prijzen gevallen voor hun klantvriendelijkheid. Simyo is in 2016 verkozen tot klantvriendelijkste bedrijf van Nederland. Kortom, Simyo biedt abonnementen aan die aan ieders wensen kunnen worden aangepast en is een erg klantgericht bedrijf dat altijd klaarstaan voor hun klanten.