SimOnlyDiscount > Providers >

KPN


KPN is een van de weinige sim only providers met een 24 uurs klantenservice. Je kan dan ook als KPN klant op elk gewenst moment van de dag je vraag kwijt. KPN is daarnaast ook een van de grootste telecom providers in Nederland.

Met een eigen netwerk en de vlotte integratie van nieuwe technologieën, verzorgt KPN voor ieder wat wils. Ook interessant is de KPN Compleet formule. Heb je namelijk al internet van KPN en sluit je ook een sim only abonnement af, dan ontvang je elke maand € 5 korting op je rekening.

KPN stuurt je een 3-in-1 simkaart op. Je kan dan zelf de simkaart gebruiken die nodig is bij jou toestel. Via SimOnlyDiscount sluit je eenvoudig een KPN sim only abonnement af. Je krijgt dan de simkaart thuisgestuurd en kan meteen aan de slag.

KPN

KPN: geschiedenis


Klantenservice

0800-0105

Website

Bestaat sinds

januari 1989

Gemiddeld bedrag per maand

€ 0,00


KPN: specificaties


Netwerk

KPN

Data types

Edge, 2G, 3G en 4G

Internetsnelheid (max)

225 Mb/s

4G

Ja

WiFi hotspots

Ja

Afrekening

Per seconde

Abonnement bijstellen

Alleen omhoog

Bel limiet instellen

Nee

Data limiet instellen

Nee

Vakantiebundels

Ja

Provider app

Ja

Nummerbehoud (gratis)

Ja

Klantenservice (gratis)

Ja

Opzegtermijn

1 maand

Factuur datum

18de van de maand


KPN: informatie


Halverwege de 19e eeuw begon KPN als onderdeel van het ministerie van Financiën. Het was een afdeling die de telegrafieverbindingen moest aanleggen en exploiteren. Een aantal jaren later waren enkele postbedrijven ook onderdeel van deze onderneming van de staat. In 1928 werden de diensten die samen officieel een bedrijf waren geworden PTT genoemd. In 1989 werd PTT zelfstandig en de naam werd omgezet naar Koninklijke PTT Nederland N.V. (KPN). In 1994 ging het bedrijf naar de beurs.

De voordelen van een KPN sim only abonnement

KPN is een unieke sim only provider omdat ze als een van de weinige altijd voor je klaarstaan met een 24-uurs klantenservice. Op elk moment van de dag (en de nacht) kun je bij KPN terecht met je vragen. KPN is een van de grootste telecomproviders en heeft een eigen netwerk. Doordat KPN op een vlotte manier nieuwe technologieën heeft geïntegreerd zorgt het dat het voor iedereen wat wils heeft.

Ook heeft KPN een interessante formule: de KPN Compleet formule. Dit houdt in dat wanneer je al internet van KPN hebt en je daarbij nog een sim only abonnement afsluit, je elke maand €5 korting krijgt. Een ander fijn voordeel is dat KPN je een 3-in-1 simkaart geeft. Deze simkaart past in alle toestellen omdat je het formaat ervan makkelijk aanpast.

De netwerkspecificaties van KPN

Het netwerk van KPN heeft een internetsnelheid van maximaal 225 Mb per seconde. De datatypes dat het ondersteunt zijn: Edge, 2G, 3G en 4G. Raadpleeg van tevoren wel even of jouw telefoon ook geschikt is voor deze ultrasnelle 4G verbinding van KPN. Sommige toestellen zijn helaas (nog) niet geschikt voor 4G verbinding. Het netwerk heeft daarnaast ook WiFi-hotspots.

De kosten &bundels van KPN sim only

Het netwerk van KPN heeft een internetsnelheid van maximaal 225 Mb per seconde. De datatypes dat het ondersteunt zijn: Edge, 2G, 3G en 4G. Raadpleeg van tevoren wel even of jouw telefoon ook geschikt is voor deze ultrasnelle 4G verbinding van KPN. Sommige toestellen zijn helaas (nog) niet geschikt voor 4G verbinding. Het netwerk heeft daarnaast ook WiFi-hotspots.

De KPN klantenservice

Als je vragen hebt over de service of abonnementen van KPN kun je altijd terecht bij de klantenservice van de provider. Deze klantenservice is te bereiken op het nummer: 0800-0105. Bellen met de klantenservice is helemaal gratis. Ook kun je op de website van KPN veel nuttige informatie vinden over allerlei relevante zaken. Op verschillende social media kanalen van KPN kun je ook terecht met vragen, opmerkingen of klachten. KPN heeft een eigen account op Facebook en Twitter waarop je met medewerkers in contact komen.

De KPN sim only opzeggen

Wil je graag je KPN sim only abonnement opzeggen? Dat kan op elk moment. Houd er wel rekening mee dat je één maand opzegtermijn hebt. Na deze maand ben je helemaal van het abonnement af en kun je wellicht je huidige nummer gebruiken voor een ander abonnement.