SimOnlyDiscount >

Sim only providers


Als onafhankelijke partij helpen wij je graag bij het vinden van de bij jou passende sim only aanbieding. Je kan bij SimOnlyDiscount dan ook op verschillende manieren abonnementen vergelijken. Zo kun jij een sim only provider kiezen die voldoet aan je wensen.

Hieronder vindt je een overzicht van de sim only providers die wij meenemen in onze vergelijken. Druk op het logo van de sim only provider om meer informatie te krijgen. Ook vindt je een overzicht van de sim only aanbiedingen die deze sim only provider heeft.

Kies een sim only provider


Sim only providers vergelijken

Als je sim only providers gaat vergelijken, is het belangrijk om na te gaan via welk mobiel netwerk je wil bellen. Veel mensen hebben hierin namelijk een voorkeur. Zo kan het zijn dat je met een bepaalde sim only provider een slecht bereik in huis hebt, of juist een positieve ervaring hebt. Heb je al een sim only abonnement en ben je tevreden met je sim only provider? Neem dan ook eens een kijkje bij de verleningsaanbiedingen.

Voor elke sim only provider hebben wij een profiel pagina. Op deze profiel pagina kan je informatie terugvinden over belangrijke zaken. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om het sim only abonnement bij te stellen en het beschikbaar hebben van een app. Ook kun je zien of een sim only provider per minuut of per seconden afrekent. Dit laatste is met name prettig als je weinig belt en dus een klein sim only abonnement hebt.

Ook kun je op de profiel pagina van de sim only provider die je uitzoekt vindt je een overzicht van alle abonnementen. Natuurlijk is het mogelijk om te filteren, zodat je een passende sim only aanbieding overhoud. Weet je exact wat je elke maand verbruikt? Dan kan je aangeven hoeveel belminuten, sms berichten en MB's je nodig hebt. Mocht je dit niet exact weten, dan helpen onze handige icoontjes je met bepalen.

Naast het aantal belminuten, kan je ook aangeven of het sim only abonnement moet beschikken over 4G. Ook kan je de looptijd van het sim only abonnement kiezen. Vaak is het zo, dat hoe langer de looptijd van het sim only abonnement, hoe lager de kosten. Dit is natuurlijk nadelig als je het sim only abonnement gebruikt als overbrugging.

Het is belangrijk om te weten dat de aanbiedingen, acties en prijzen van de sim only acties dagelijks kunnen veranderen. Kom je vandaag een sim only aanbieding tegen die je aanspreekt, dan kan het dat deze actie morgen al gestopt of veranderd is. Zie je een sim only aanbieding die je aanspreekt, wacht dan ook niet te lang.

Kom je er niet helemaal uit, of heb je advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder!