SimOnlyDiscount > Providers >

Youfone


Youfone is een telecom provider op het KPN netwerk. Youfone richt zichzelf op sim only abonnementen. Er zijn verschillende sim only bundels beschikbaar, voor de grote en de kleine gebruiker. Dankzij de Youfone app en je persoonlijke MyYoufone pagina, heb je altijd controle over je verbruik.

Via de app van Youfone, heb jij op elk moment zicht op je verbruik en je facturen. Ook kun je hiermee de sim only bundel aanpassen, of wijzigen. Youfone geeft je daarnaast de mogelijkheid om geld te verdienen. Dit doe je door nieuwe leden aan te brengen. Breng jij een nieuw lid aan, dan ontvang je € 10,- korting op de maandfactuur.

Een nieuwe feature van Youfone, is Yousecure. Dit is een software die bescherming bied tegen online oplichting, ongewenste telefoontjes en diefstal of verlies. Ben jij je telefoon kwijt? Dan kun je deze via de app vergrendelen en opsporen. Deze software werkt op Mac, PC en smartphones.

Via SimOnlyDiscount sluit je eenvoudig een Youfone sim only abonnement af. Je krijgt dan de simkaart thuisgestuurd en kan meteen aan de slag.

Youfone

Alle sim only aanbiedingen van Youfone


Youfone: geschiedenis


Klantenservice

0900-6983663 (35 cent per gesprek)

Website

Bestaat sinds

juli 2008

Gemiddeld bedrag per maand

€ 8,28


Youfone: specificaties


Netwerk

KPN

Data types

Edge, 2G, 3G en 4G

Internetsnelheid (max)

50 Mb/s

4G

Ja

WiFi hotspots

Nee

Afrekening

Per minuut

Abonnement bijstellen

Alleen omhoog

Bel limiet instellen

Ja

Data limiet instellen

Ja

Vakantiebundels

Ja

Provider app

Ja

Nummerbehoud (gratis)

Ja

Klantenservice (gratis)

Ja

Opzegtermijn

1 maand

Factuur datum

20ste van de maand


Youfone: informatie


In 2008 werd Youfone in Rotterdam opgericht. Youfone is een van Nederlands’ populairste Sim Only aanbieders. Ze streven er naar om voor de beste prijs van Nederland Sim Only abonnementen aan te bieden. Bij Youfone staat eenvoudigheid, gemak en keuzevrijheid heel erg hoog in het vaandel. Ze zijn te allen tijde op zoek naar creatieve oplossingen waardoor ze de beste Sim Only abonnementen voor de beste prijs aan haar klanten aan kunnen bieden, in combinatie met uitstekende service. Winnen is voor Youfone belangrijker dan meedoen.

Youfone beschikt dan ook over een netwerk van een super kwaliteit. Ze opereren namelijk op het premium KPN netwerk, waardoor ze klanten verspreid over het hele land, dus ook jou, de garantie van een perfect werkend netwerk kunnen geven. In 2017 is Youfone zelfs uitgeroepen tot het meest klantgerichte telecomorganisatie van Nederland, met een beoordeling van een prachtige 8.9. Een jaar daarvoor werd het internet van Youfone zelfs nog uitgeroepen tot het Snelste Mobiele Internet van Nederland. Daarnaast behoort Youfone al twee keer op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland en zijn ze uitgeroepen tot de populairste website van het jaar 2016. Reden genoeg dus om bij Youfone een abonnement af te sluiten.

Youfone gebruikt het KPN netwerk

Wil je goedkoop mobiel internetten, bellen of sms’en? Dan is Youfone dé mobiele partner voor jou. Daarbovenop kan je dat ook nog eens allemaal doen via het beste mobiele netwerk van Nederland, want als je een abonnement bij Youfone afsluit, dan maak je voortaan gebruik van het uiterst betrouwbare KPN-netwerk. Dat is dus een Youfone prijs, met een KPN-kwaliteit. KPN heeft een lange en succesvolle historie als Nederlandse netwerkaanbieder. In de loop der jaren heeft KPN haar netwerk optimaal weten te laten functioneren en omdat ze werken met de meest geavanceerde en nieuwe technieken zorgen ze ervoor dat hun netwerk de absolute nummer één van Nederland is. Bovendien heeft het netwerk van KPN een dekkingsgraad van meer dan 99%, waardoor je vrijwel overal in Nederland verzekerd bent van een optimaal bereik. De internetsnelheid die je met het 4G netwerk van KPN kan behalen kan wel oplopen tot 256 Mbit per seconde. Gemiddeld gezien bereik je in Nederland ongeveer een snelheid van 35 Mbit per seconde voor downloaden, en 10 Mbit per seconde voor uploaden.

Youfone sim only: goed geregeld voor een lage prijs

Youfone staat voor kwaliteit en gemak tegen een lage prijs. In een providerlandschap waar hoge prijzen, onbeperkte data en matige service de overhand hebben, steekt Youfone er juist bovenuit op het gebied van kwaliteit en gemak. De klant staat voor Youfone altijd op nummer één. Dit is op verschillende manieren terug te zien in de services en producten die Youfone aan haar klanten biedt. Je geniet bij Youfone namelijk van het snelste internet van alle Sim Only aanbieders in Nederland met tevens de beste dekking van allemaal. Youfone geeft haar klanten keuze uit vele verschillende soorten abonnementen. Ze kunnen kiezen voor een abonnementslengte van 1 of 2 jaar, voor vijf verschillende hoeveelheden internet per maand en voor drie verschillende aantallen belminuten / sms’jes per maand. Zo heb je al vanaf €3,- euro (!) per maand een Sim Only abonnement van Youfone.

Youfone: controle over je kosten

Als je een abonnement van Youfone hebt, komt je nooit voor onverwachte kosten te staan. Je kan namelijk via MyYoufone heel eenvoudig inloggen en kijken hoeveel internet, belminuten en/of sms’jes je hebt verbruikt. Dit kan allemaal ook heel gemakkelijk via de Youfone app op je mobiele telefoon. Mocht je te weinig belminuten of internet hebben, dan kan je altijd je abonnement verhogen. Mocht je te veel verbruiken dan kan je een bel- en dataplafond invoeren. Dit is een limiet wat je zelf instelt voor het aantal verbruikte MB’s of belminuten. Mocht je dat limiet bereiken krijg je een melding per sms en e-mail, zodat je weet dat je rustig aan moet doen. Op die manier kan je onverwachte hoge kosten voor te veel bellen, sms’en of internetten makkelijk voorkomen.

Nog wat Youfone sim only extraatjes

Youfone heeft nog andere handige diensten die haar klanten goed van pas kunnen komen. Zo is er Yousecure, een soort software waarmee je bent beschermd tegen allerlei online bedreigingen zoals oplichting, ongewenste oproepen, diefstal en verlies. Via deze software kan je je telefoon vergrendelen en opsporen in het geval van diefstal.

Daarnaast kan je bij Youfone heel gemakkelijk korting op je maandfactuur regelen. Via Youfone’s ‘Vriendendienst’ kan je een vriend, vriendin, familielid of collega uitnodigen om een abonnement bij Youfone af te sluiten. Als dat gebeurt ontvangen jullie, allebei, 10 euro korting! Makkelijk verdiend toch?

Tot slot biedt Youfone haar klanten een uitstekende klantenservice. Vele vragen kunnen ze online al beantwoorden, maar mocht je online je antwoord niet kunnen vinden dan staat de klantenservice op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 altijd voor je klaar via de telefoon, Twitter, Facebook of via e-mail.