SimOnlyDiscount >

Sim only vergelijken


Sim only vergelijken en overstappen van telecom provider is een opkomende trend. Nu steeds meer mensen ontdekken dat je zonder abonnement met telefoon veel goedkoper uit bent, stijgt het aantal overstappers jaarlijks. Het is dan ook geen geheim meer dat sim only vergelijken loont! Maak gebruik van onze handige sim only vergelijking en kies het abonnement dat bij je past!

Hoeveel MB's wil je...


 • Geen
 • Onbeperkt
500 MB

...en hoeveel belminuten/sms'jes?


 • Geen
 • Onbeperkt
200 minuten / smsjes
 • Snelheid
 • 3G
 • 4G
 • Duur
 • 1 maand
 • 1 jaar
 • 2 jaar

Wat is sim only vergelijken?

Sim only vergelijken is de naam die gebruikt wordt, voor het vergelijken van prijzen en specificaties van diverse sim only providers. Dit kan je handmatig doen, of met een tool, zoals die op onze website aanwezig is. Indien je weet hoeveel je ongeveer gebruikt maandelijks, dan kan je dit aangeven in de sim only vergelijking. Weet je dit niet? Dan vragen we je aan te geven hoevaak jij gebruik maakt van je telefoon. Op die manier hebben we een indicatie voor de sim only vergelijking.

Je hoeft dan ook niet meer zelf opzoek te gaan naar interessante sim only aanbiedingen, bijvoorbeeld door de websites van de sim only providers naast elkaar te leggen. Je kunt eenvoudigweg gebruik maken van onze tool, die dit werk uit handen neemt. Op basis van jou behoeftes, krijg jij een lijst met interessante aanbiedingen die bij je past. Sim only vergelijken was nog nooit zo eenvoudig!

Wat zijn de voordelen van sim only vergelijken?

Een groot voordeel van het sim only vergelijken, is dat je altijd op de hoogte bent van de laatste sim only acties en aanbiedingen. Je weet dus zeker dat je niet teveel betaald voor het sim only abonnement dat je zou willen afsluiten. Een groot voordeel van onze website, is dat wij onafhankelijke sim only abonnementen vergelijken. Je hoeft dus niet zelf alle websites langs elkaar te leggen en voorwaarden op te zoeken.

Ook hoef je jezelf niet druk te maken dat je een sim only aanbieding mist of over het hoofd ziet. Je bekijkt simpelweg wat er uit de sim only vergelijking komt en kunt een keuze maken. Het sim only vergelijken is dus ook niet iets waar je dagen mee bezig hoeft te zijn. Met behulp van onze website is dit zo gebeurd. Daarnaast is het ook mogelijk om sim only abonnementen te vergelijken op andere punten dan enkel op prijs. Het kan bijvoorbeeld zomaar zo zijn dat een bepaalde provider in jou omgeving een slecht bereik heeft.

Voordelen van een sim only vergelijking samengevat

 • Je vindt altijd de beste deal
 • Onze sim only vergelijking is 100% onafhankelijk
 • Het geeft meer inzicht in de voorwaarden en prijzen
 • Bespaar tijd en geld
 • Nooit zonder telefoon abonnement
 • Veilig en betrouwbaar sim only vergelijken

Hoe werkt sim only vergelijken?

Het vergelijken van sim only aanbiedingen, werkt eigenlijk heel eenvoudig. Weet je exact wat je elke maand verbruikt? Dan kun je dit invullen in onze sim only vergelijking. Weet je niet exact wat je elke maand verbruikt? Dan maken wij een schatting voor jou. Na het invullen van deze gegevens, voeren wij de sim only vergelijking uit. We tonen je alleen de sim only aanbiedingen die aansluiten bij jou wensen.

Op basis van onze sim only vergelijking, kun je vervolgens een keuze maken. Standaard tonen we als eerste het goedkoopste sim only abonnement. Het kan natuurlijk zo zijn, dat dit niet de beste keuze voor jou is. Bijvoorbeeld omdat deze sim only provider in jou buurt geen goed bereik heeft. Of misschien heb je juist met een bepaalde provider een goede ervaring. Komt er een passende aanbieding uit de sim only vergelijking? Dan kun je eenvoudig overstappen naar dit abonnement vanuit de sim only vergelijking.

Tips voor een goede sim only vergelijking

De telefoonrekening komt elke maand terug. Het is dan ook een onderdeel van de vaste lasten, dat een aardig prijskaartje met zich mee kan brengen. Online sim only abonnementen vergelijken kan dan ook op een eenvoudige wijze bijdragen om deze kosten omlaag te brengen. Wel is het belangrijk om bij het sim only vergelijken met meer zaken rekening te houden, dan enkel met de prijs.

Zo is het bijvoorbeeld niet bij elke provider mogelijk om het abonnement tijdens de looptijd aan te passen. Kies jij voor een contract met een lange looptijd? Dan is dit inderdaad vaak een stuk voordeliger. Wel moet je dan goed bedenken of je verwacht meer te gaan bellen, sms-en of internetten in deze contract periode. En of jou telefoon nog wel zo lang meegaat.

Een wat meer praktische afweging, is de keuze om een sim only vergelijking uit te voeren op een specifieke sim only provider. Het kan bijvoorbeeld zo zijn, bijvoorbeeld bij de sim only providers KPN en Ziggo, dat er een soort staffelkorting bestaat. Neem je meer dan 1 dienst af van deze providers, dan belonen ze je hiervoor met korting. Denk hier dus aan bij de sim only vergelijking!

Laatst bijgewerkt: 22 mei 2024