SimOnlyDiscount >

Sim only onbeperkt internet? Dat kan!


Het overkomt sommigen wel eens. Je telefoonabonnement, die je tegelijkertijd met het aanschaffen van een nieuwe mobiele telefoon, loopt af. Eigenlijk heb je nog helemaal geen behoefte aan een nieuwe fancy telefoon, want de jouwe werkt nog prima. Dan moet je de optie van een sim only abonnement uiteraard gewoon overwegen. Een sim only abonnement heeft in vergelijking met een abonnement met telefoon namelijk een flink aantal grote voordelen. Hieronder staat de top 10 voor je op een rijtje:

Sim only onbeperkt internet: de top 10
Waarom een sim only abonnement?

Gemakkelijk maandelijks opzeggen: ten eerste kan je bij vele providers van sim only abonnementen gemakkelijk maandelijks je abonnement opzeggen. In het geval je een abonnement afsluit met een toestel, dan kan je hier vaak een jaar of soms wel twee jaar aan vastzitten. Met een sim only abonnement kan je op deze manier dus zelf besluiten wanneer je jouw sim only abonnement wilt stopzetten, zodat je gemakkelijk weer een ander sim only abonnement kan afsluiten.

Lage abonnementskosten: bij een sim only abonnement komen in tegenstelling tot een abonnement met toestel veel lagere abonnementskosten kijken. Een sim only abonnement gevonden via SimOnlyDiscount kan soms tot wel 80% goedkoper uitvallen dan een abonnement met telefoon!

Flexibel je abonnement afstellen: Het gebeurt iedereen wel eens. Je zit halverwege de maand opeens zonder belminuten of sms’jes, en dat terwijl ze eigenlijk heel hard nodig hebt. Dan loopt het al snel flink in de kosten. Met een sim only abonnement kan je gelukkig regelmatig je abonnement naar omhoog (of omlaag) afstellen, zodat je nooit tweemaal tegen hetzelfde probleem aanloopt.

Waarom een sim only abonnement met onbeperkt internet?

Een sim only abonnement brengt dus een flinke waslijst aan voordelen met zich mee. De keuze om voor een sim only abonnement in plaats van een abonnement met telefoon te gaan is dus niet zo lastig. Maar als je dan eenmaal naar de verschillende sim only abonnementen gaat kijken kom je er al snel achter dat er veel aanbieders zijn, die op hun beurt weer allemaal verschillende abonnementen aanbieden. Verschillende aantallen sms’jes en belminuten en verschillende internetbundels. De sms’jes en belminuten laten we even terzijde, aangezien vandaag de dag de internetbundel vaak veel belangrijker is tijdens het maken van je keuze.

Een sim only met onbeperkt internet heeft vele voordelen in vergelijking met kleinere internetbundels. Als je de voordelen eenmaal hebt doorgenomen, kan je eigenlijk niks anders doen dan kiezen voor een sim only abonnement met onbeperkt mobiel internet. Hieronder staan ze op een rijtje:

Nieuwe technieken en apps verbruiken meer mobiel internet: de ontwikkeling van de smartphone, de apps maar bijvoorbeeld ook de verbeterde camerakwaliteit en vernieuwde videotechnieken zorgen ervoor dat het gemiddelde internetgebruik snel stijgt. Zo zal je in apps zoals Facebook vaak filmpjes zien die automatisch afspelen, wat natuurlijk flink wat internet kost. De videotechnieken en dus de kwaliteit van video’s worden tegelijkertijd steeds beter. Allemaal heel leuk, maar een betere kwaliteit vraagt wel om meer internet. Zo ook de camera’s. Lekker hoor, zo’n foto van de barbecue versturen met je camera van 15 megapixels, maar ook goede kwaliteit foto’s vragen tijdens het versturen om meer internet. Daarom is het uitermate handig om onbeperkt internet te hebben, want op die manier houdt niks je meer tegen om zorgeloos gebruik te maken van de nieuwste en beste technieken.

Nooit meer buiten je bundel internetten: bij het afsluiten van een sim only abonnement zonder onbeperkt mobiel internet krijg je maandelijks een beperkt aantal MB of GB’s mobiel internet, waarmee je maar moet zien te overleven. Als je via SimOnlyDiscount een abonnement met onbeperkt internet afsluit kan je elke minuut, elke dag, elke maand zo veel internetten als je wilt. Netflixen, kattenfilmpjes kijken op Youtube, Twitteren, Whatsappen of Facebooken, met onbeperkt internet hoef je nooit meer na te denken over hoeveel internet je verbruikt.

Nooit meer afhankelijk van Wi-Fi: de sim only abonnenten die je vindt op SimOnlyDiscount maken allemaal gebruik van goede mobiele netwerken. Zo kan je door heel Nederland gemakkelijk al je online dingen doen, zonder je druk te hoeven maken over Wi-Fi codes. Op die saaie verjaardagsfeestjes hoef je niet meer irritant te vragen of je het Wi-Fi wachtwoord mag, maar kan je gewoon ongeremd interessantere dingen doen.

Nooit meer onverwachte kosten: het is iedereen vast wel eens overkomen. Je bent al een flinke tijd lekker bezig op je telefoon en je ziet tot je schrik dat je Wi-Fi niet aanstaat en je dus zomaar jouw kostbare MB’s aan het verbruiken bent. Als je dan aan het einde van de maand de rekening voorgeschoteld krijg merk je dat je flink over je internetbundel bent heengegaan. Met een sim only abonnement met onbeperkt internet is dit verleden tijd. Je weet vooraf wat je betaalt voor je internetbundel en aan het einde van de maand kijk je altijd tevreden naar je rekening, omdat er geen gekke onverwachte kosten op te zien zijn.

Waarom een sim only abonnement met onbeperkt internet?

Reden genoeg dus om vandaag nog via SimOnlyDiscount op zoek te gaan naar jouw perfecte sim only abonnement met onbeperkt mobiel internet. Nu je weet dat je zeker voor een abonnement met onbeperkt internet gaat resteert nog de vraag welke provider je gaat kiezen om je sim only abonnement bij af te sluiten. Ook hier zijn er verschillende opties om uit te kiezen. Hieronder lees je welke providers er allemaal onbeperkt internet aanbieden.

Simyo: bij Simyo telt een tevreden klant voor twee. Als klant van Simyo ben je de baas over je eigen bundel. Je weet te allen tijde wat je precies verbruikt en je kan maandelijks gratis je bundel aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Op die manier weet je dus altijd waar je aan toe bent. Tevens maakt Simyo gebruik van het netwerk van KPN, wat bekend staat als een van de beste en snelste netwerken van Nederland.

Robin Mobile: als een van de nieuwste spelers op de sim only abonnementenmarkt worden ze door klanten met een 9.3 beoordeeld. Ook via Robin Mobile kan je jouw sim only abonnement maandelijks aanpassen na je eigen smaak en ontdekken wat het beste bij je past. Bovendien bieden ze gratis nummerbehoud en kan je gratis 100 keer per maand naar het buitenland sms’en.

Tele2: een grote speler in het algemene providerlandschap, maar ook in de sim only-wereld. Met haar perfecte mobiele netwerk, waar je in heel Nederland dekking mee hebt, weet je dat je altijd van goed en snel mobiel internet kan genieten. Bovendien kan je voor €25,- al per maand al onbeperkt genieten van dit razendsnelle netwerk.

T-Mobile: tot slot biedt T-Mobile ook sim only abonnementen met onbeperkt internet aan. Met meer dan een miljoen gebruikers per dag staat het Nederlandse netwerk van T-Mobile er om bekend om tegen grote drukte te kunnen en je kan dan ook zonder problemen onbeperkt genieten van jouw onuitputtelijke sim only abonnement. T-Mobile is echter wel de enige provider uit deze lijst waarbij je niet maandelijks je abonnement op kan zeggen of aan kan passen.

Laatst bijgewerkt: 22 mei 2024, beoordeelt met een 9.8 door 418 mensen