SimOnlyDiscount > Blog >

De Simyo: Jij Blij Wij Blij actie loopt!

SimOnlyDiscount

Sim only provider Simyo staat te boek als een budget provider. En vandaag kwam er vanuit Simyo goed nieuws: het is tijdelijk nog goedkoper! Momenteel loopt bij Simyo namelijk de “Jij Blij, Wij Blij” actie. Wat dit precies inhoud? Tijdens de actie krijg je korting op de 1000MB en 4000MB databundel. Deze korting zie je uiteraard direct te zien in onze vergelijking!

Simyo: jij blij wij blij

Simyo: Jij Blij, Wij Blij

Simyo heeft laten weten, dat de Jij Blij, Wij Blij actie loopt tot 31 juli. Tijdens deze actie, kosten de bundels nog maar 4 euro en 10 euro. Een jaarlijkse korting van 36 euro dus! Wil je gebruik maken van deze Simyo actie? Het goedkoopste sim only abonnement heeft 100 belminuten en 100 sms berichten, met 1000MB data. Dit abonnement sluit je nu af voor maar 10 euro in de maand!

Kies je voor de 4000MB variant? Dan ben je tijdens de Jij Blij, Wij Blij actie slechts 16 euro uit. Je kunt kiezen voor een jaarlijks abonnement, maar ook een maandelijks opzegbare variant. Deze is overigens 2 euro per maand duurder. Bel je momenteel nog prepaid? Dan is deze actie een goed moment om over te stappen. Prepaid bellen is namelijk vrij duur als je regelmatig belt. Je neemt daarnaast gratis je nummer mee en bevalt het niet? Dan kun je maandelijks opzeggen!

Over sim only provider Simyo

Simyo staat bekend als een kwalitatieve prijsvechter, die gebruik maakt van het sterke mobiele netwerk van KPN. Je hebt nagenoeg overal bereik en kunt gebruik maken van gratis 4G. Inmiddels is Simyo al zo'n tien keer benoemd tot beste sim only provider door de Consumentenbond. Logisch ook: het Simyo aanbod is altijd overzichtelijk. Je kunt kiezen uit een maandelijks opzegbaar abonnement, of een jaar contract. Ook is er keuze uit een drietal belbundels en zijn er vier databundels – of een contract zonder databundel.