SimOnlyDiscount > Blog >

Delta Mobiel betreed de sim only markt

SimOnlyDiscount

Er komt een nieuwe sim only provider op de markt! Na de zomer zal Delta (al bekend van internet, energie, vaste telefonie en TV) nu ook de sim only markt gaan betreden. Dit besluit komt niet helemaal onverwachts. Zo ging Delta Mobiel in 2012 al eens van start op het netwerk van KPN. Nieuw onderzoek van Delta wijst uit dat veel klanten graag de vaste lasten bij één leverancier onderbrengen.

Kiezen Delta klanten voor Delta Mobiel, dan kunnen ze van nog meer voordeel genieten. Zo verhoogde Delta aan het begin van dit jaar de internetsnelheden voor klanten die ook energie van Delta afnamen. Zo ging het populaire Alles-in-1 Premium pakket van 150/15 Mb/s naar 175/15 Mb/s. Het ‘Alles-in-1 Instap’ steeg van 80/4 Mb/s naar 100/4 Mb/s.

Momenteel is Delta bezig met een test voor wat betreft het mobiele aanbod. Zo opende men zaterdag een winkel in Middelburg waar klanten het aanbod vast kunnen ervaren. De bedoeling is dat er ook in Goes en Terneuzen dergelijke winkels worden geopend.

Internationaal bellen: binnenkort goedkoper

Sim only is niet nieuw voor Delta

De sim only markt is niet helemaal nieuw voor Delta. Zo was er al een eerdere test op de mobiele markt. In 2016 werd hier echter een punt achter gezet. Volgens Telecompaper, had Delta op dat moment al een aantal kwartalen lang een stabiele klantenkring van 3.000 abonnees.

Enige tijd na het beëindigen van Delta Mobiel, werd er een nieuwe stap gesloten. Zo kwam er een samenwerking met T-Mobile van de grond. Was je klant bij Delta en sloot je een product af bij T-Mobile? Dan ontving je hierop korting!