SimOnlyDiscount > Blog >

Klanten denken mee over MijnTele2 app

SimOnlyDiscount

Goed nieuws voor de klanten van sim only provider Tele2! Tele2 heeft bekend gemaakt dat de MijnTele2 app wordt vernieuwd. De provider is van plan, dit samen met de klanten te doen. Het is dan ook de bedoeling dat de app eerst door 1000 klanten getest wordt. Op basis van de verbeterpunten en tips zal de provider gebruikers van de app nog sneller kunnen helpen.

Het testen van de MijnTele2, zal deze maand al beginnen. Dan gaan de eerste duizend klanten de app gebruiken. Op die manier leert Tele2 meer over de voorkeuren en wensen van de gebruikers. Zodra de test is afgerond en de verbeteringen zijn doorgevoerd, zal Tele2 de app beschikbaar maken voor alle klanten. Uiteraard kun je als Tele2 gebruiker ook nog altijd gebruik blijven maken van de MijnTele2 website!

Tele2 klanten denken mee over MijnTele2!

Gebruikers testen de MijnTele2 app

Bijzonder aan de nieuwe Tele2 app, is dat de sim only provider dit eerst met haar klanten heeft overlegd. Zo is er samen afgestemd wat de belangrijkste functies waren binnen de app. Op die manier laat Tele2 zien, dat ze de wensen van de klanten belangrijk vindt. Rond de zomer denkt Tele2 klaar te zijn met het testen. Dan zou de app beschikbaar moeten worden voor alle Tele2 klanten.

Sim only provider Tele2

Tele2 is een bekende sim only provider, die beschikt over een eigen 4G netwerk. De provider bied dan ook alleen nog maar 4G abonnementen aan. Tele2 staat bekend om zijn opvallende marketing campagnes en aanbiedingen. Een bekende is natuurlijk de Unlimited Bundel. Dit abonnement gaf een onbeperkte bel en internet bundel, voor maar 25 euro per maand. De sim only aanbiedingen van Tele2, zijn vaak erg duidelijk. Tele2 ziet zichzelf dan ook niet voor niets als no-nonsense provider!