SimOnlyDiscount > Blog >

Vodafone: operator billing in Google Play Store

SimOnlyDiscount

Heb je een Android smartphone? Dan heeft Vodafone vandaag goed nieuws voor je bekend gemaakt. De provider gaat operator billing ondersteunen in de Google Play Store. Wil jij een app kopen in de Google Play Store? Dat kan nu heel simpel, en het betalen, dat gebeurd aan het einde van de maand.

Vodafone ondersteund operator billing!

Vodafone introduceert operator billing in de Google Play Store

Het was al mogelijk bij diverse Nederlandse sim only providers. Het aankopen van games, apps en video via de Google Play Store en deze betalen via de maandelijkse telefoon rekening. Dit wordt ook wel operator billing genoemd. Een dienst, die Vodafone nu ook aanbied. Vodafone en Google rekenen hier geen extra kosten voor. Het maakt het gebruik van de Google Play Store dus alleen maar makkelijker!

Koop apps op rekening

In het betaalmenu van de Google Play Store, zul je nu ook operator billing zien staan. Let er wel op, dat als je deze methode gebruikt, de Google Play Store het instelt als standaard. Je kunt dit natuurlijk op elk moment weer aanpassen. Per bestelling, kun je maximaal 20 euro uitgeven. Zo voorkom je onverwachtse verassingen op je telefoonrekening. Op de maandelijkse factuur zie je deze terug, in een overzicht van de games, content en apps die je hebt gekocht.

Heb je een iPhone? Dan zul je nog even geduld moeten hebben. De enige provider in Nederland die operator billing ondersteund in de Apple App Store, is KPN.