SimOnlyDiscount > Blog >

WiFi in de vakantiefile dankzij Telfort

SimOnlyDiscount

Het meest frustrerende van auto rijden? In de file staan en dus niet kunnen rijden vormt voor veel mensen een grote bron van frustratie. Dus kwam Telfort afgelopen weekend met een ludieke actie: de WiFi Camper. Deze camper reed via de drukste wegen naar Frankrijk. In een straal van 300m rondom deze camper, kon je kosteloos gebruik maken van het internet.

Daarnaast gaf Telfort tips over het voordeligst gebruik van de telefoon op vakantie. Telfort heeft al aangegeven dat dit geen eenmalig initiatief is, maar dat er de hele zomer 'on-the-spot' geadverteerd gaat worden. Hierbij moet je denken aan het vakantie klaar maken van je telefoon en andere handige tips. Deze tips zijn er aldus Telfort ook voor de niet-klanten. Zo kan iedereen er voordeel uit halen.

De camper vertrok zaterdag in Nederland en toerde over de Route de Soleil. Erg lang hoefde er dan ook niet naar files te worden gezocht. Vanuit de camper, bood Telfort ook nuttige apps voor op de vakantie. Zoals bijvoorbeeld Google Translate, mocht je de Franse taal nog niet helemaal machtig zijn. Of een gratis WiFi zoeker, zodat je ook op je bestemming kan genieten van gratis internet.