SimOnlyDiscount > Providers >

Telfort


Telfort is een dochterbedrijf van KPN. De sim only abonnementen van Telfort maken dan ook gebruik van het KPN netwerk. Telfort is begonnen als prijsvechter, en dit merk je nog aan de extra's die Telfort levert. Zo is het mogelijk om (met een limiet van 3000 minuten per maand) 'gratis' te bellen na 10 minuten.

Heb je aan het eind van de maand nog belminuten of MB's over in je sim only bundel? Dan kan je deze voor 2 maanden meenemen. Wel zo prettig, als je de ene maand meer belt dan de andere. Via de Telfort app en je persoonlijke pagina heb je inzicht in de kosten. Je ontvang standaard een gratis sms als je 80%, of 100% van je internet bundel hebt verbruikt. Dit kun je ook activeren voor je bel bundel.

Een leuke extra van Telfort is het CombiVoordeel. Gebruik je een Telfort Thuis pakket (bijvoorbeeld: internet via Telfort) en heb je een Telfort sim only abonnement? Dan kom je in aanmerking voor een maandelijkse korting van € 5,-.

Telfort levert standaard een 3-in-1 simkaart. Dit is een micro-, nano- en normale simkaart in een. Via SimOnlyDiscount sluit je eenvoudig een Telfort sim only abonnement af. Je krijgt dan deze simkaart thuisgestuurd en kan meteen aan de slag.

Telfort

Telfort: geschiedenis


Klantenservice

0900-9596 (50 cent per gesprek)

Website

Bestaat sinds

september 1996

Gemiddeld bedrag per maand

€ 0,00


Telfort: specificaties


Netwerk

KPN

Data types

Edge, 2G, 3G en 4G

Internetsnelheid (max)

150 Mb/s

4G

Ja

WiFi hotspots

Nee

Afrekening

Per minuut

Abonnement bijstellen

Alleen omhoog

Bel limiet instellen

Nee

Data limiet instellen

Ja

Vakantiebundels

Ja

Provider app

Ja

Nummerbehoud (gratis)

Ja

Klantenservice (gratis)

Nee

Opzegtermijn

1 maand

Factuur datum

20ste van de maand


Telfort: informatie


Telfort is al ongeveer 20 jaar een van de bekendste Nederlandse prijsvechters op het gebied van mobiele telefonie. Dat is te merken aan Telfort’s drie kernwaarden: voordeel, vertrouwen en eenvoud. Als je bij de provider een sim only-abonnement aanschaft, weet je dus zeker dat je goede kwaliteit krijgt voor een lage prijs, maar ook dat je goed geïnformeerd bent over de beste keuze voor jou zonder ingewikkelde technische termen of verraderlijke kleine lettertjes. Telfort zorgt ervoor dat je altijd het beste abonnement voor je geld krijgt, en kan je helpen met alles van het uitkiezen van een abonnement tot het instellen van je telefoon. Voor mensen die een abonnement zoeken maar met een budget werken, is Telfort dus een van de beste providers die je kunt bekijken.

De verschillende Telfort sim only aanbiedingen

Dat Telfort goedkoper is dan de meeste andere providers wil niet zeggen dat ze ook maar iets aan kwaliteit inboeten. Zo krijg je bij alle internetbundels toegang tot het 4G-netwerk van KPN – één van de betrouwbaarste mobiele netwerken van het land. Zo kun je overal zonder zorgen snel en zonder onderbrekingen internetten. Ben je door je internetbundel heen? Geen probleem, dan wordt je intersnelheid gewoon verlaagd tot het einde van de maand. Met die lagere snelheid kun je bijvoorbeeld nog prima WhatsAppjes sturen. Het scheelt je bovendien de nare verrassing van een hoge telefoonrekening. Gebruik je juist vaak minder MB’s en minuten dan er in je bundel zitten? Dan mag je die bij Telfort tot wel twee maanden meenemen. Dan wordt het bellen, sms’en en surfen in de nieuwe maand pas van je bundel afgetrokken als al je meegenomen bundels opgebruikt zijn. Vooral als je je mobiel niet zoveel gebruikt en gewoon bereikbaar wil zijn biedt Telfort dus een aantal hele handige voordelen.

Een andere fijne extra van Telfort is dat je naast een gewoon abonnement van 2 jaar ook kunt kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement. Dat kost je €2,50 extra, maar biedt natuurlijk wel veel meer flexibiliteit. Bovendien kun je in beide abonnementsvormen iedere maand je abonnement naar boven of beneden bijstellen, en verschillende extra bundels aan- of uitschakelen. Onder die extra bundels vallen onder andere onbeperkt bellen en een extra voordelige Spotify Premium-account. Mocht je écht heel tevreden zijn met je abonnement, dan kun je je maandelijks opzegbare abonnement altijd omzetten in een abonnement van 2 jaar – dat scheelt je in de loop van die twee jaar al gauw €60 bovenop de toch al lage bundelprijzen. Een Telfort sim only wordt nóg voordeliger als je ook andere Telfort-producten hebt: dan kun je bijvoorbeeld je data verdubbelen of €5 korting op je rekening krijgen.

De Telfort klantenservice

Telfort heeft ook een fijne klantenservice die je kunnen helpen om alles uit je sim only-abonnement te halen. De meeste abonnementszaken kun je prima regelen vanuit de Mijn Telfort-app. Je kunt daar onder andere je bundels aanpassen en zien hoeveel je deze maand al verbruikt hebt. Ook gebeurt er veel vanzelf. Zo wordt een overstap van een andere provider zonder gedoe geregeld door Telfort. Als er iets is waar je toch zelf niet uitkomt, of als je iets anders wil regelen, staat de Telfort klantenservice voor je klaar. Die kunnen je helpen op het Telfort-forum, Facebook, Twitter en natuurlijk gewoon via de telefoon. Daarnaast vind je ook Telfort-winkels in veel grote steden, waar je in persoon geholpen kunt worden met al je vragen en opmerkingen.

Mocht je niet zo handig zijn met mobiele telefoons, dan is Telfort de ideale provider. Alle tekst op hun site en al het contact met de klantenservice is duidelijk en voor iedereen begrijpelijk. Verder geeft Telfort je graag tips bij het instellen van je telefoon en SIM-kaart. Ook geeft ieder abonnement je 150 belminuten, en hoef je bij het uitzoeken van een bundel dus alleen te letten op hoeveel internet je gebruikt. Voor slechts een paar euro extra heb je je bundel zelfs uitgebreid met onbeperkt bellen. Sms’en doe je bovendien altijd onbeperkt met Telfort. Als je abonnement afloopt, hoef je niet bang te zijn dat je maandelijkse kosten ineens de lucht in schieten. Anders dan bij de meeste providers houdt Telfort je maandbedrag precies hetzelfde na afloop van de 2 jaar die je abonnement duurt. Totdat je een nieuw abonnement afsluit, blijf je dus precies hetzelfde betalen.