SimOnlyDiscount > Blog >

Telfort sim only nog beter!

SimOnlyDiscount

Groot nieuws vandaag! Telfort heeft bekend gemaakt, dat het sim only aanbod nog verder is uitgebreid. De prijsvechter, die gebruik maakt van het snelle KPN netwerk, is nu nog goedkoper. Nieuw in de propositie is de maximale databundel. Ook nieuw, is de keuze tussen twee overzichtelijke bel-bundels, gecombineerd met een viertal databundels.

Per vandaag, zal Telfort de nieuwe sim only abonnementen beschikbaar stellen. Neem je vandaag een nieuw sim only abonnement af van de provider Telfort? Dan zul je ontdekken dat de databundels nog ruimer zijn en het internet nog goedkoper. In de nieuwe bundels, tref je standaard 150 belminuten. Voor een klein bedrag, kun je dit upgraden naar onbeperkt bellen. Ook biedt de provider Telfort Spotify Premium aan.

Telfort sim only nog beter!

Stel het Telfort sim only aanbod zelf samen

Je kunt dus vanaf vandaag genieten van de nieuwe sim only abonnementen van Telfort. Deze kun je ook volledig zelf samenstellen. Hiervoor geeft Telfort je enkele keuzes, met 150 belminuten. Hierbij kan je kiezen voor een databundel van 0 GB, 1 GB, 5 GB of 10 GB. Wil je onbeperkt bellen? Dan is dit mogelijk voor maar 1 euro extra in de maand. Het abonnement kun je afsluiten voor twee jaar, maar ook in maandelijks opzegbare vorm. Telfort is hiermee een van de weinige providers, die een grote bel-bundel levert, zonder grote databundel als jij dat wil.

En dacht je dat we er daarmee al waren? Dat heb je dan mooi verkeerd. De bundels zijn namelijk ook nog eens scherper geprijsd. Verder kun je nu bij Telfort ook het Spotify Premium abonnement afsluiten. Dit stelt je in staat om via Spotify overal naar je eigen muziek te luisteren. Het abonnement kost je via Telfort 8,99 euro. Een euro goedkoper dan direct afsluiten via Spotify!

Sim only provider Telfort

Door deze verandering, is Telfort een nog aantrekkelijkere prijsvechter geworden. Dankzij het stabiele netwerk van KPN, kan Telfort hoge snelheden garanderen. Uniek aan Telfort, is dat je de overgebleven belminuten en MB's maar liefst twee maanden mee kan nemen. Zo kun je er effectief dus drie maanden gebruik van maken! Benieuwd naar alle Telfort sim only abonnementen? Bekijk dan snel ons overzicht!